Door de ongerepte sneeuw.

Nieuwsgierig naar het Noorderlicht.

Zoevend over bevroren meren.

NextPrev

3 Dagen Scooteren, 4 Overnachtingen,

Dag 1. Aankomst in de loop van de middag. Kennis maken en intrek nemen in jullie accommodatie. De rest van de dag gebruiken we om bij te komen van de reis en 's-avonds genieten we gezamenlijk van een heerlijke Zweedse maaltijd waarbij we het programma voor de komende dagen doornemen. Ook wordt de benodigde scooterkleding, overall, schoenen en helm, gepast en wordt het theoretiche gedeelte van het sneeuwscooter rijden doorgenomen.

Dag 2. Na een stevig Zweeds ontbijt volgt de praktische uitleg van het sneeuwscooter rijden. Daarna maken we de eerste sneeuwscootertocht (circa 50 km). De lunch gebruiken we op onze locatie of onderweg. Bij thuiskomst genieten we samen van een heerlijke Zweedse maaltijd en voor de liefhebbers verwarmen we de op hout gestookte Finse buitensauna en/of de badtunna (Laplandse jacuzzi). Het ideale moment om de belevenissen van de dag nogmaals door te nemen.

Dag 3 en 4: Na het ontbijt maken we ons op voor de dagtocht, met een lengte tussen de 80 en 120 km. Rijdend door de besneeuwde bossen en over de bevroren meren en moerassen trekken we steeds dieper de Laplandse wildernis in, waar, behalve rendieren en elanden, nauwelijks iemand geweest is. De lunch gebruiken we onderweg bij een verwarmend houtvuur.  Bij thuiskomst genieten we samen van het avondeten en kan weer genoten worden van de sauna en/of badtunna. Misschien hebben we geluk en zien we, al zittend in het heerlijk warme water, hoe boven ons hoofd het magische Noorderlicht zijn wonderlijke show geeft.

Dag 5: Jammer genoeg is de dag van vertrek al weer aangebroken. Na het ontbijt worden jullie veilig naar de luchthaven gebracht en gaat het huiswaarts.

De prijs voor dit 5-daagse arrangement is € 1050,-- per persoon.

Inbegrepen:
            - 1 Persoon per scooter. Om onze kwaliteit te waarborgen is de groep
              maximaal 4 deelnemers.
            - Verblijf in onze accommodatie Tores (3 of 4 personen) of Ons huis (1 of 2               personen).
            - Alle maaltijden.
            - Verzekering, benzine, en olie voor de scooter.
            - Gebruik sneeuwscooterkleding, -schoenen, -helm.
            - Transfer van en naar Lycksele luchthaven.
            - Gebruik sauna/badtunna (1x).

Niet inbegrepen:
           - Alcoholische dranken.
            -Vliegtickets.

Het is ook mogelijk 2 personen per scooter te boeken. De prijs voor de 2de persoon is dan € 595,00 in plaats van € 1050,00

Geinteresseerd? Stuur een mail voor meer info of stuur een aanvraag boeking
.